HighTech Nordic AB
HighTech Nordic AB

Bolag: HighTech Nordic AB

Omsättning: 35 Mn

Antal anställda: 3

VD: Andreas Luther

Rörelseresultat: 3,2 Mn

HighTech Nordic AB - Leverantör av robusta IT-lösningar för krävande miljöer

HighTech Nordic erbjuder en bred produktlinje som inkluderar Industri-PC, Embedded-lösningar, Medicin-datorer och pekskärmar, speciellt utformade för att möta slutkundens specifika situation och applikation.

Teamet på HighTech producerar över 3000st skräddarsydda lösningar per år som uppfyller alla tänkbara behov och klarar av tuffa förhållanden samt specifika certifieringskrav. Produkterna används exempelvis i infrastruktur, industri, försvar, marin, retail och automation.

Företagets lösningar är designade för att leverera tillförlitlig prestanda, oavsett om de används individuellt eller integreras med andra system, i varierande miljöer. Från de iskalla -40 graderna i norra regioner till ökenmiljöer där värme och damm utgör en utmaning.

HighTech Nordic levererar idag sina högkvalitativa produkter och lösningar till kunder över hela världen. Datorerna och pekskärmarna monteras, installeras och testas i ESD-säkrade lokaler i Norrtälje.

Företaget grundades av Andreas Luther och Keith Jeminen 2017 och med över 30 års samlad erfarenhet var ambitionen tydlig – att erbjuda marknaden deras välbeprövade kunskap och strävan efter kvalitet, på ett mer direkt och effektivt sätt.

HighTech Nordic AB Embedded Systems
HighTech Nordic AB